WAT BIEDT VOEDT

 

Ik houd ervan met mensen in gesprek te gaan. Te horen wat leeft, wat je beleving is t.a.v. voeding en gezondheid. Samen op zoek gaan naar een nieuwe voeding-leefwijze die bij jou past. Grote en kleine vragen zijn welkom, zeker in deze ‘Corona tijden’.
We worden overstelpt door goedbedoelde adviezen hoe te letten op onze gezondheid.

Heb jij behoefte aan praktisch advies op het gebied van voeding, stress, slapen, gezondheid in zijn algeheel? Schroom niet en neem contact op.

 

MOGELIJKHEDEN

 

  •  Individueel (natuur) voedingsadvies
  •  Advies over hoe mentaal gezond blijven in tijden van stress
  •  Praktisch advies voor thuis in de keuken
  •  Kort consult (email/ skype/ afspraak)
  •  Workshop Vega en Volwaardig:
    Informatief en actief leren over natuurvoeding, vegetarisch eten, tips en adviezen   hoe een volwaardige vega maaltijd op te bouwen.
    d.d. nader te bepalen.  V.a 6  personen.

 

Bovenstaande mogelijkheden combineren zoals  passend voedingsadvies gevolgd door een workshop zijn opties.
Vraag naar de mogelijkheden en we kunnen samen tot een passend plan komen.

 

GEÏNTERESSEERD? Leuk! Neem contact op

 

 


 

Individueel natuurvoedingsadvies

Voor alle soorten vragen die gerelateerd zijn aan voeding, leefstijl, verandering.
Uitgebreide intake + voedingsadvies op maat in een persoonlijk plan. Na de intake wordt een kleine week een voedingsdagboek bijgehouden. Afhankelijk van de vraagstelling en de analyse wordt bekeken of meerdere consulten van 45 á 60 minuten noodzakelijk zijn.

 

Praktisch advies       Kijkje in de supermarkt

Met mij boodschappen doen – in de supermarkt van je keuze- betekent meer bewustzijn krijgen over etiketten en je boodschappenkar vullen met ‘vulling of voeding’. We lopen je boodschappenlijstje door en pluizen producten uit. Gegarandeerd dat je een volgende keer met andere ogen door de supermarkt wandelt!

Deze actieve onderneming wordt t.n.o opgeschort zolang de richtlijnen tav Corona gevolgd moeten worden.

 

Praktisch advies       Liever dichter bij huis?

Wil jij een kritische blik werpen op de inhoud van je keukenkast? Ik kan je adviseren over producten die jij wekelijks gebruikt, zodat je een gezonde start kunt maken naar wat jouw lijf nodig heeft.

 

Praktisch advies    Samen koken of bakken

Heb je advies gekregen en wil je dit toepassen in de keuken maar geen idee hoe dat te doen? Ik kook graag met je mee. Met mijn ruime ervaring in de keuken maken we samen een lekkere voedzame lunch, of een gezonde ‘baksel’, zodat je daarna zelf aan de slag kunt.

Dit advies kan ook online! Specifieke vragen voor in de keuken hoor ik graag van je!

 

E-mail consult          Voor kleinere hulpvragen

Na aanvraag beoordeel ik of de hulpvraag afdoende te adviseren is via e-mail.
Vooraf wordt akkoord gevraagd op het voorgestelde tarief.

 

Tarieven:
Workshops: op aanvraag
Individuele consulten: € 60,- / uur
Supermarktsafari en samen koken: 35,00 / uur

 

Voor particulieren zijn alle prijzen incl. 21% BTW. Voor bedrijven zijn de kosten excl. 21% BTW. Deze zijn niet te declareren bij de zorgverzekering. E-mail en skypeconsulten, supermarkt- en keukenkastkijkjes, workshops dienen vooraf  te worden betaald.
Reiskosten worden berekend voor 0,29 eurocent voor een afstand groter dan 25 km gerekend vanuit postcode 6584 AV. Het afzeggen of verplaatsen van een afspraak kan uiterlijk 24 uur van te voren. Daarna wordt het ingeplande consult voor 50% in rekening gebracht.
Het consult wordt volledig in rekening gebracht wanneer de afspraak niet door kon gaan zonder enige vorm van berichtgeving vooraf.