WAT BIEDT VOEDT

 

Gezonde leefstijl. Daar is veel over te zeggen en op vele wijzen aan te pakken. Een gezonde leefwijze aanleren gaat niet in 1 dag, maar in vele kleine stapjes. Wat heb jij nodig om iedere dag een gezonde keuze te kunnen maken? Advies, tips of een kijkje in de keukenkast?
Met mijn begeleiding kun jij in gepaste stappen vooruit naar een leefstijl die bij je past.

Heb je behoefte aan praktisch, persoonlijk advies op het gebied van voeding, stress, slapen, gezondheid in het algeheel?
Grote en kleine vragen zijn welkom, zeker in deze ‘Corona tijden’.

 

WORKSHOP VEGA EN VOLWAARDIG

Informatief en actief leren over natuurvoeding, vegetarisch eten, maaltijdopbouw, productkennis, tips en adviezen hoe een volwaardige vega maaltijd op te bouwen.
In 2 uur tijd leren hoe je een volwaardige vega maaltijd kunt maken. Super praktisch en de tips zijn altijd in te passen in je keuken.

Data: op aanvraag. 

V.a 4  personen.  €49,95 p.p.
Locatie: bij jou thuis, online of op Stationsstraat 10, Molenhoek

Indien op locatie starten we in kleine groep, zodat we op 1,5 m afstand kunnen blijven. Indien mogelijk vindt de workshop buiten in de tuin plaats.
Bij klachten graag thuisblijven.
Het bedrag van 49,95 graag tevoren voldoen. Bij definitieve aanmelding volgt nadere informatie en een betaalverzoek.

 

ZUUR-BASE KUUR: BEGELEIDING TIJDENS DETOXWEKEN

Tijdens deze detoxweken ga je zelf actief aan de slag met het zuur-base dieet. In deze eetwijze is aandacht voor basische- plantaardige- producten. Je blijft eten tijdens deze detox; dit is geen ‘soepjes en sapjes’ dieet!
Na deze weken zul je ervaren dat je je weer helemaal fris, fit en alert voelt doordat je overtollige afvalstoffen kwijt bent geraakt. Je word door mij minimaal 4 weken en maximaal 6 weken begeleidt. Dit dieet kan een fantastische aanzet zijn tot het permanent veranderen van je leefstijl!
Er volgt o.a. een afbouw- en opbouwschema, boodschappenlijst, tips tussendoor en individuele gesprekken op aanvraag. 

 

Data: voor- en najaar. START 19 SEPTEMBER 2021 looptijd tot 20 oktober met uitloop van 2 weken. Tussentijds instromen is mogelijk!

Individuele online begeleiding. V.a. 2 personen wordt het groepsbegeleiding, waarbij er een wekelijks ‘treffen’ online zal zijn. Dit ter bevordering van het proces.

Neem contact op voor aanmelden, data en vragen. Kosten: € 115,00 voor 4 weken.

In sommige gevallen is het niet verstandig te gaan detoxen en het eetpatroon drastisch aan te passen. Het is altijd noodzaak om een intake te doen, alvorens hieraan deel te nemen.


 

INDIVIDUEEL (NATUUR) VOEDINGSADVIES

Voor alle soorten vragen die gerelateerd zijn aan voeding en leefstijl.

Uitgebreide intake + voedingsadvies op maat in een persoonlijk plan.
Na de intake zal ik je vragen om een week een voedingsdagboek bij te houden. Afhankelijk van de vraagstelling en de analyse wordt bekeken of meerdere consulten van 45 á 60 minuten noodzakelijk zijn. Je gaat de deur uit met praktische handvatten.
Daarna kun je thuis aan de slag met de tips en adviezen die besproken zijn.

Neem contact op

 

PRAKTISCH AAN DE BAK?   Samen koken of bakken in DE BELEEFKEUKEN!

Heb je advies gekregen, beperkingen van de huisarts en wil je dit toepassen in de keuken maar geen idee hoe dat te doen? Ik kook graag met je mee! En wel in de Beleefkeuken in Heumen.
Daar maken we samen een lekkere voedzame lunch, of een gezonde ‘baksel’, zodat je daarna zelf aan de slag kunt. Kijk bij workshops en BOEK wat bij je past!

Neem contact op

 

Tarieven:
Workshops Voedt: op aanvraag
Individuele consulten: € 60,- / uur
Vervolg telefonisch consult: € 50,- /uur
Samen koken: 35,00 / uur

Beleefkeuken workshops: zie aanbod

 

Voor particulieren zijn alle prijzen incl. 21% BTW. Voor bedrijven zijn de kosten excl. 21% BTW. Deze zijn niet te declareren bij de zorgverzekering. Online consulten, workshops dienen vooraf  te worden betaald.
Reiskosten worden berekend voor 0,29 eurocent voor een afstand groter dan 10 km gerekend vanuit postcode 6584 AV. Het afzeggen of verplaatsen van een afspraak kan uiterlijk 24 uur van te voren. Daarna wordt het ingeplande consult voor 50% in rekening gebracht.
Het consult wordt volledig in rekening gebracht wanneer de afspraak niet door kon gaan zonder enige vorm van berichtgeving vooraf.