WAT BIEDT VOEDT

 

Wat heb jij nodig om iedere dag een gezonde keuze te kunnen maken? Advies, tips of een kijkje in de keukenkast? Of juist een voorbeeld in de keuken? Kookhulp?
Met mijn begeleiding kun jij in kleine stappen vooruit naar een leefstijl die bij je past.

Heb jij behoefte aan praktisch, persoonlijk advies op het gebied van voeding, stress, slapen, gezondheid in het algeheel? Grote en kleine vragen zijn welkom, zeker in deze ‘Corona tijden’.

 

WORKSHOP VEGA EN VOLWAARDIG

Informatief en actief leren over natuurvoeding, vegetarisch eten, maaltijdopbouw, productkennis, tips en adviezen hoe een volwaardige vega maaltijd op te bouwen.
In 2 uur tijd leren hoe je een volwaardige vega maaltijd kunt maken. Super praktisch en de tips zijn altijd in te passen in je keuken.

Data: op aanvraag. 

V.a 4  personen.  €49,95 p.p.
Locatie: bij jou thuis, online of op Stationsstraat 10, Molenhoek

Indien op locatie starten we in kleine groep, zodat we op 1,5 m afstand kunnen blijven. Indien mogelijk vindt de workshop buiten in de tuin plaats.
We volgen de Corona richtlijnen van het RIVM. Bij klachten graag thuisblijven.
Het bedrag van 49,95 graag tevoren voldoen. Bij definitieve aanmelding volgt nadere informatie en een betaalverzoek.

 

  Wat biedt Voedt verder….

 •  Individueel (natuur) voedingsadvies
 •  Advies over hoe mentaal gezond blijven in tijden van stress
 •  Praktisch advies voor thuis in de keuken – bv in jouw eigen keuken-
 •  Workshop kind en voeding: op aanvraag, passend bij jouw gezinssituatie
  Vraag naar de mogelijkheden en we kunnen samen tot een passend plan komen.
  Geïnteresseerd en wil je aan de slag?  Leuk! Neem contact op


   

  Individueel natuurvoedingsadvies

  Voor alle soorten vragen die gerelateerd zijn aan voeding, leefstijl, verandering.
  Uitgebreide intake + voedingsadvies op maat in een persoonlijk plan. Na de intake zal ik je vragen om een week een voedingsdagboek bij te houden. Afhankelijk van de vraagstelling en de analyse wordt bekeken of meerdere consulten van 45 á 60 minuten noodzakelijk zijn. Je gaat de deur uit met praktische handvatten. Je kunt thuis aan de slag met de tips en adviezen die besproken zijn.

   

  Praktisch advies       Kijkje in de supermarkt

  Met mij boodschappen doen – in de supermarkt van je keuze- betekent meer bewustzijn krijgen over etiketten en je boodschappenkar vullen met ‘vulling of voeding’. We lopen je boodschappenlijstje door en pluizen producten uit. Gegarandeerd dat je een volgende keer met andere ogen door de supermarkt wandelt!

  Deze actieve onderneming wordt t.n.o opgeschort zolang de richtlijnen tav Corona gevolgd moeten worden.

   

  Praktisch advies       Liever dichter bij huis?

  Wil jij een kritische blik werpen op de inhoud van je keukenkast? Ik kan je adviseren over producten die jij wekelijks gebruikt, zodat je een gezonde start kunt maken naar wat jouw lijf nodig heeft. Na dit bezoek kijk je met een blije en positieve blik in je kastje: dat is mooi verbeterd! Nu nog een bezoekje aan de supermarkt en niets staat je gezonde leefstijl nog in de weg.

   

  Praktisch advies    Samen koken of bakken

  Heb je advies gekregen, beperkingen van de huisarts en wil je dit toepassen in de keuken maar geen idee hoe dat te doen? Ik kook graag met je mee.
  Met mijn ruime ervaring in de keuken maken we samen een lekkere voedzame lunch, of een gezonde ‘baksel’, zodat je daarna zelf aan de slag kunt.

  Dit advies kan ook online! Specifieke vragen voor in de keuken hoor ik graag van je!

   

  E-mail consult          Voor kleinere hulpvragen

  Na aanvraag beoordeel ik of de hulpvraag afdoende te adviseren is via e-mail.
  Vooraf wordt akkoord gevraagd op het voorgestelde tarief.

   

  Tarieven:
  Workshops: op aanvraag
  Individuele consulten: € 60,- / uur
  Supermarktsafari en samen koken: 35,00 / uur

   

  Voor particulieren zijn alle prijzen incl. 21% BTW. Voor bedrijven zijn de kosten excl. 21% BTW. Deze zijn niet te declareren bij de zorgverzekering. E-mail en skypeconsulten, supermarkt- en keukenkastkijkjes, workshops dienen vooraf  te worden betaald.
  Reiskosten worden berekend voor 0,29 eurocent voor een afstand groter dan 25 km gerekend vanuit postcode 6584 AV. Het afzeggen of verplaatsen van een afspraak kan uiterlijk 24 uur van te voren. Daarna wordt het ingeplande consult voor 50% in rekening gebracht.
  Het consult wordt volledig in rekening gebracht wanneer de afspraak niet door kon gaan zonder enige vorm van berichtgeving vooraf.