WAT BIEDT VOEDT

 

Ik houd ervan met mensen in gesprek te gaan. Te horen wat leeft, wat je beleving is t.a.v. voeding en gezondheid. Samen op zoek gaan naar een nieuwe voeding-leefwijze die bij jou past. Grote en kleine vragen zijn welkom, zeker in deze ‘Corona tijden’.

Heb jij behoefte aan praktisch advies op het gebied van voeding, stress, slapen, gezondheid in zijn algeheel? Schroom niet en neem contact op.

 

NIEUW!
WORKSHOP VEGA EN VOLWAARDIG

Informatief en actief leren over natuurvoeding, vegetarisch eten, maaltijdopbouw, productkennis, tips en adviezen hoe een volwaardige vega maaltijd op te bouwen.
woe ochtend 9 september 09.30-11.30
woe ochtend 23 september 09.30-11.30
V.a 4  personen. €50,00 p.p.
Locatie: Stationsstraat 10, Molenhoek

 

WORKSHOP SUIKERS!

leren over -natuurlijke- suikers. Wat doet suiker in je lijf, welke soorten zijn er, hoe pas je natuurlijke suikers toe in de zoete keuken. Incl. lekkere recepten!
vrijdagochtend 11 september 09.30-11.30
vrijdagochtend 18 september 09.30-11.30
V.a. 4 personen €50,00 p.p
Locatie: Stationsstraat 10, Molenhoek

Wees er snel bij want vol= vol!

 

  En verder….

 •  Individueel (natuur) voedingsadvies
 •  Advies over hoe mentaal gezond blijven in tijden van stress
 •  Praktisch advies voor thuis in de keuken
 •  Kort consult (email/ skype/ afspraak)
 •  Workshop Vega en Volwaardig:Bovenstaande mogelijkheden combineren zoals  passend voedingsadvies gevolgd door een workshop zijn opties.
  Vraag naar de mogelijkheden en we kunnen samen tot een passend plan komen.
  Geïnteresseerd?  Leuk! Neem contact op


   

  Individueel natuurvoedingsadvies

  Voor alle soorten vragen die gerelateerd zijn aan voeding, leefstijl, verandering.
  Uitgebreide intake + voedingsadvies op maat in een persoonlijk plan. Na de intake wordt een kleine week een voedingsdagboek bijgehouden. Afhankelijk van de vraagstelling en de analyse wordt bekeken of meerdere consulten van 45 á 60 minuten noodzakelijk zijn.

   

  Praktisch advies       Kijkje in de supermarkt

  Met mij boodschappen doen – in de supermarkt van je keuze- betekent meer bewustzijn krijgen over etiketten en je boodschappenkar vullen met ‘vulling of voeding’. We lopen je boodschappenlijstje door en pluizen producten uit. Gegarandeerd dat je een volgende keer met andere ogen door de supermarkt wandelt!

  Deze actieve onderneming wordt t.n.o opgeschort zolang de richtlijnen tav Corona gevolgd moeten worden.

   

  Praktisch advies       Liever dichter bij huis?

  Wil jij een kritische blik werpen op de inhoud van je keukenkast? Ik kan je adviseren over producten die jij wekelijks gebruikt, zodat je een gezonde start kunt maken naar wat jouw lijf nodig heeft.

   

  Praktisch advies    Samen koken of bakken

  Heb je advies gekregen en wil je dit toepassen in de keuken maar geen idee hoe dat te doen? Ik kook graag met je mee. Met mijn ruime ervaring in de keuken maken we samen een lekkere voedzame lunch, of een gezonde ‘baksel’, zodat je daarna zelf aan de slag kunt.

  Dit advies kan ook online! Specifieke vragen voor in de keuken hoor ik graag van je!

   

  E-mail consult          Voor kleinere hulpvragen

  Na aanvraag beoordeel ik of de hulpvraag afdoende te adviseren is via e-mail.
  Vooraf wordt akkoord gevraagd op het voorgestelde tarief.

   

  Tarieven:
  Workshops: op aanvraag
  Individuele consulten: € 60,- / uur
  Supermarktsafari en samen koken: 35,00 / uur

   

  Voor particulieren zijn alle prijzen incl. 21% BTW. Voor bedrijven zijn de kosten excl. 21% BTW. Deze zijn niet te declareren bij de zorgverzekering. E-mail en skypeconsulten, supermarkt- en keukenkastkijkjes, workshops dienen vooraf  te worden betaald.
  Reiskosten worden berekend voor 0,29 eurocent voor een afstand groter dan 25 km gerekend vanuit postcode 6584 AV. Het afzeggen of verplaatsen van een afspraak kan uiterlijk 24 uur van te voren. Daarna wordt het ingeplande consult voor 50% in rekening gebracht.
  Het consult wordt volledig in rekening gebracht wanneer de afspraak niet door kon gaan zonder enige vorm van berichtgeving vooraf.