WIE IS VOEDT

 

Mijn naam is Maike, ik ben natuurvoedingsadviseur en word blij van lekker en gezond eten. Het liefst eten waar je onbeperkt van kunt genieten. Mijn interesse in (natuur)voeding is organisch gegroeid.
De afgelopen 20 jaar heb ik op verschillende manieren in de reguliere gezondheidszorg gewerkt. Eerst in ziekenhuizen als verpleegkundige en later binnen het voortgezet onderwijs als bachelor psycholoog waar ik verantwoordelijk was voor de sociaal emotionele begeleiding van leerlingen.
Meermaals heb ik me verwonderd over hoe wij in onze westerse wereld met voeding en gezondheid omgaan.


In eigen keuken ben ik gaan experimenteren met verse en biologische voeding. Belangrijkste motivatie waren mijn vermoeidheid en de voedingsallergieën van mijn man en kinderen. De (huid)condities verbeterden, echter er lagen vele adviezen over vooral beperkingen qua voeding. Ik vond dat het anders kon. Interesse in de kruidenkunde en de opleiding tot natuurvoedingsadviseur heeft me de kracht van gevarieerd,  puur, vers en eerlijk eten laten ervaren. Er is een nieuw bewustzijn ontwikkeld, met een hernieuwde blik op eten, gezonde leefstijl en natuur. Eten zonder beperkingen. Rijker, smaakvoller en puurder leven.

Als natuurvoedingsadviseur wil ik graag mijn kennis betreft gezonde leefstijl, kinderen en voeding en budgetvriendelijk koken, gebruiken bij het ondersteunen van je eigen zoektocht, het vinden van jouw voedingsbodem.

 

WAAR WORD JIJ BLIJ VAN?

Wil je eerlijk advies over eerlijk eten en een keer kennis maken?
Voedt advies is gesitueerd in Molenhoek, net onder de rook van Nijmegen.
Neem contact op!  

 

De Radijs:

‘Als men een stimulans voor het denken behoeft, dan moet men vooral de hartige prikkeling van bijvoorbeeld radijs gebruiken. Als iemand niet erg levendig in het hoofd is, dan doet het hem goed, omdat de gedachten een beetje in beweging gebracht worden als hij radijs aan zijn eten toevoegt. Men kan zeggen: radijsjes stimuleren het denken. – En men hoeft zelf geheel niet erg actief te zijn in het denken; de gedachten komen als men radijs eet, zulke sterke gedachten dat ze zelfs nog krachtige dromen geven.’